4 steg närmare ett sundare liv + strong is the new skinny +

 
Att börja kan vara det svåraste men att sluta är omöljligt! Då var det dags att sätta igång med träningen på riktigt :)
Det är ni som bestämmer hur långt ni vill gå, vilka tränings former du vill använda dig av. Du sätter dina egna mål men först ska du gå igenom 4 enkla punkter. 4 punkter som gör det enklare och roligare för dig att sätta igång med träningen. 
 
 
 
1.
Dela upp dina mål
Försök att sätta ett mål i veckan som t.ex klara av att stå i 90 grader i minst 5 min. Om du lägger upp för många mål samtidigt kan vara så att man lätt ger upp och känner att man inte kommer någon vart. Försök att ha tålamod. Förändringen sker långsammt men säkert. :)
 
2.
Hitta en träningskompis
Det är roligare att träna med kompis. Ni kan tillsammans sätt mål och peppa varandra. Du kan samtidigt inte gå undan träningen trots att du gärna hade velat sitta kvar i soffan och käkat glass. Så säg till att hitta en träningskompis.
 
3.
Gör ett träningsschema
Träna minst 3-4 ggr i veckan. Kolla upp vilka dagar du kan och planera så att du hinner med plugget/jobbet. Träna och ha roligt samtidigt. Det är menningen att du ska slappna av och inte stressa dig ännu mer bara för att allt krockar. Så va smarta nu! :)
 
4.
Lyssna på din kropp!
Låt inte träningen gå till överdift. Du måste lyssna på vad kroppen säger. Man måste vila och äta rätt för att kroppen ska hinna återhämmta sig inför nästa träningspass.Det är viktigt att kroppen återhämmtar sig på rätt sig  så att du kan prestera lika bra nästa gång du tränar. Överdriv inte heller med träningen annas kan det lätt hända att du tappar motivationen och ger upp. Prova olika träningsformer och variera dina träningsformer.
 
DET VIKTIGASTE AV ALLT, HA ROLIGT NÄR DU TRÄNAR OCH KÄNN DIG STOLT ÖVER DIG SJÄLV!
 
 
 
 
 
 
5.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0