Fanny Lyckman- nelly.com

Har ni sett! Fanny lyckman har släppt en kollektion. Se hela kollektionen på Nelly.com
 


Lördag- oväntade saker händer varje dag

 
Hejsan!
det har varit en låååång dag.Det har faktiskt hänt mycket på senaste tiden...men tur att alla dagar inte är likadana. Måste nog tacka för att jag har så fina vänner och familj trots allt. Vissa dagar är sämre än andra men alla dem underbara människorna som finns runt omkring mig får mig att bra på alla olika sätt. Idag firade jag påsk med min familj. Har tjockat mig rejält dem här dagarna som jag har varit sjuk, har ätit massvis med choklad och idag åt jag kinamat! :) Kan nog lugnt säga att jag känner mig som en gris.
Imorse beställde jag ett par nya tränings tights och senare under dagen åkte jag och pappa till Stadium och kollade efter träningskläder... och gissa vad?? jag införskaffade mig ett par nike skor & tre nya tränings t-shirt. I love them!♥ Vill bli frisk så fort som möjligt! Resten av kvällen ska spenderas med familjen framför tv:en :)
Ha en fortsatt trevlig kväll!

workout tips!


Be fit & Fabulous

 
Nike
 
Nike by michiandrea featuring a thermal vest
Strong is the new sexy
 
Strong is the new sexy by michiandrea featuring a waterproof mascara
Strong nike
 
Strong nike by michiandrea featuring the body shop

Orange juice

God morgon!
Kickstarta dagen med en juice fylld med c-vitaminer


+ Motivation +

Nu när jag inte kan träna pga förkylning så kan jag i alla fall dela med mig av lite motivation♥

Details- my room

 

En nyttigare variant- Waffles

Vem sa att man bara fick äta våfflor på våffeldagen? ;)
 
Bjuder på en nyttigare variant till er alla fitness galna personer och till er andra!♥
 
 
Update! Translation:
 4 dl milk
     4 dl wheat flour
     1 teaspoon baking powder
     3 cups cold water or mineral water
     1/4 teaspoon salt
Top with: Kesella, Keso or berries
Tips! fry in olive oil♥
 
 

my next phone?

Hmmm....Har funderat starkt på att byta mobil. Jag ska göra det men först var jag helt säker på en Iphone 5 men nu så är jag super sugen på att testa en Samsung Galaxy 4s. Jag har varit väldig skeptisk kring samsung mobilerna förut men nu så kanske jag ger dem en chans.4s kom ut för några dagar sen och jag gillar funktionerna väldigt mycket det känns som att det är dags för en förändring. Har tröttnat lite på Iphone utseendemässigt.
Ska nog köra på den vita :)
 

Sheet day!

 
Jag klarade mig utan sötsaker i 30 dagar. Det handlar inte om att tvinga sig själv utan det handlar om disciplin. Visst är det inte kul och tvinga sig själv att inte äta sötsaker. Men man måste ha dicilpin om man verkligen vill uppnå sina mål. Vill du få magmuskler? då måste du vara rikigt ordenligt med kosten och träningen. Visst,du kan äta sötsaker och sånt fast med måtta. Men gör det för att du vill inte för att andra tvingar dig att äta. Du ska inte heller må dåligt av det. Om du vet att du tränar mycket och äter nyttigt dem andra dagarna så är det okej att äta sötsaker någon gång under månaden. Det är okej att unna sig men för ofta för att det är inte heller bra för kroppen. Idag tyckte jag att det var okej att unna mig. Jag menar det är påsk och såklart så fick jag ett påskägg ^^ Jag har ätit godis, choklad och glass. Imorgon kör jag igen! Tänkte tipsa er om en sockerfri glass. Den heter "sockerfri glass" finns med choklad smak (bilden ovan) finns att köpa på ica Maxi. Det kanske finns på andra matbutiker jag har inte tittat själv men denna glass är rikigt god och funkar perfekt om man är sugen på glass :)
 
 

Love fashion Be fashion

Jag deltar i next in fashion på Modette.se
Besök min modeblogg där och stödj mig under tävlingen ♥
http://nyheter24.se/nextinfashion2013/michiandrea/
 
 
 

This week

Halloj!
Har inte kunnat blogga på ett hela veckan nästan. Det har hänt så mycket på sistone, har helt enkelt inte haft tid för bloggen.
Har tyvärr blivit förkyld...jippi nu när det är lov. Men jag blir nog frisk snart :) hehe jag är ju på väg hem nu från skolan. Var där cirka 20min. Så ja! Det är äntligen lov! :) jag ska nog tillbringa mitt lov med min säng och dator. Är i alla fall super taggad och jag får önska er alla ett riktigt trevligt lov! :)
Smått och gott från veckan


Dagens smoothie

Tips på en god smoothie ♥
Länk:tumblr

POWERWALK

Tjenis!
 
Soliga dagar är det bästa♥
Tog en morgonpromenad innan frukosten. Det kändes underbart att få gå utan att halka ^^ Våren är på G!
Nu sitter jag mumsar i mig en macka. Jag tipsar verkligen er om att gå ut och gå eller springa. Det är det värt.
 
Det bästa med allt är att frukosten smakar underbart efter och man njuter extra mycket ^^
 
 

Abs exercises!


Lovely morning

God morgon!
Då var det lördag igen. Får se vad jag hittar på förutom att plugga & träna ^^.Vädret är i alla fall lovely ♥
Måste bara säga att det senaste PLL avsnittet var galet. Jag höll på och dö och gråta samtidigt. Jag fattar ingeting. Längtar tills nästa avsnitt. Ni som inte har sett avsnittet gör det NU! :)

Fyller på med proteiner innan träningen

Hej svejs!
Sitter i biblioteket och pluggar inför mitt nationella prov i biologi som är nästa tisdag. Hehe äter samtidigt proteinkvarg med blåbärssmak :) måste fylla på med mat innan jag ger av till gymmet! Idag står intensivpass på schemat..det är VÄLDIGT intensivt!
För er som tycker att det är svårt att veta vad man ska äta innan träningen eller vad man kan ta med ifall man vet att man ska plugga någon annanstans :)
Här levererar jag med två goda tips!
Keso med fetaost och oliver (gröna)
Proteinkvarg mes blåbärssmak


4 steg närmare ett sundare liv + strong is the new skinny +

 
Att börja kan vara det svåraste men att sluta är omöljligt! Då var det dags att sätta igång med träningen på riktigt :)
Det är ni som bestämmer hur långt ni vill gå, vilka tränings former du vill använda dig av. Du sätter dina egna mål men först ska du gå igenom 4 enkla punkter. 4 punkter som gör det enklare och roligare för dig att sätta igång med träningen. 
 
 
 
1.
Dela upp dina mål
Försök att sätta ett mål i veckan som t.ex klara av att stå i 90 grader i minst 5 min. Om du lägger upp för många mål samtidigt kan vara så att man lätt ger upp och känner att man inte kommer någon vart. Försök att ha tålamod. Förändringen sker långsammt men säkert. :)
 
2.
Hitta en träningskompis
Det är roligare att träna med kompis. Ni kan tillsammans sätt mål och peppa varandra. Du kan samtidigt inte gå undan träningen trots att du gärna hade velat sitta kvar i soffan och käkat glass. Så säg till att hitta en träningskompis.
 
3.
Gör ett träningsschema
Träna minst 3-4 ggr i veckan. Kolla upp vilka dagar du kan och planera så att du hinner med plugget/jobbet. Träna och ha roligt samtidigt. Det är menningen att du ska slappna av och inte stressa dig ännu mer bara för att allt krockar. Så va smarta nu! :)
 
4.
Lyssna på din kropp!
Låt inte träningen gå till överdift. Du måste lyssna på vad kroppen säger. Man måste vila och äta rätt för att kroppen ska hinna återhämmta sig inför nästa träningspass.Det är viktigt att kroppen återhämmtar sig på rätt sig  så att du kan prestera lika bra nästa gång du tränar. Överdriv inte heller med träningen annas kan det lätt hända att du tappar motivationen och ger upp. Prova olika träningsformer och variera dina träningsformer.
 
DET VIKTIGASTE AV ALLT, HA ROLIGT NÄR DU TRÄNAR OCH KÄNN DIG STOLT ÖVER DIG SJÄLV!
 
 
 
 
 
 
5.
 

Now and then

Igår städade jag mitt rum och började skratta när jag kom och tänka på mina skor. Jag tittade på dem jag hade när jag knappt var ett par månader och dem jag använder nu. Snacka om stor skillnad. Men jag kan ju lugnt säga att jag redan då hade känslan för mode ^^
 

Cardio

Då var dagens utmaning avklarad!
15 min intervaller -jogga i 9.0km/h springa i 11.0-12.0km/h cal:155

Crosstrainer:15min , cal:157

Totalt:30 min kondition och 312 cal brända


+sunday morning+

God morgon!
Har precis tittat klart på en film som för övrigt var hur bra som helst. Fixade en tidig frukost för att hinna plugga innan jag åker iväg till jobbet :)
Soliga dagar uppskattas alltid så idag är jag extra taggad på att gymma. Men det får bli en kortis idag pga en massa plugg..så det är kondition som står på schemat idag!
Nepp nu måste jag plugga biologi.. Ciao!


+Aztec+


 
 

+Sovmorgon+

Vakande runt 7 imorse för att hinna gå en kort promenad innan frukosten. Det var/är jätte fint väder där ute så det var riktigt mysigt att gå under vårsolen.
Runt 8 duschade jag och sedan fixade jag en riktigt god frukost. Man måste lyxa till det lite när ändå har sovmorgon. Passade på att börja titta på det senaste avsnittet av pretty little liars.
Nu sitter jag på bussen på väg till skolan :) har bara två riktiga lektioner idag , kan dagen bli bättre? Ja, det kan den...


Today's PINK

Det var ju längesen jag la upp dagens outfit eller hur? ;)
Tyckte att det var dags, plus att jag hade tid att ta outfit bilder idag :)
 

Plugga som en galning

HEJ!
Nu ska jag plugga ihjäl mig innan jag sticker iväg till gymmet :) Jag har bestämt mig för attt skriva klart min labrapport ikväll så önska mig lycka till! :)
 
tills dess för ni ha det prima ballerina ♥

Så trött!

Tjenis!
 
jag kan ju bara beskriva mig själv just nu med två ord extrem trött..
Hade en ganska lång dag (slutade 3) sen stack jag hem och fortsatte plugga...runt halv åtta tiden var jag färdig. Där emellan åt jag två gånger för att roka plugga. Runt åtta tiden gymmade jag med Sofia :) Gymmade till typp kvart över nio. Idag körde vi rygg lite kondition och liiite mage...Men bättre det än inget allt right? ;)
I alla fall..jag kom hem dushade och nu går jag igenom frågorna inför morgon dagens seminarium med Nadja :) Men det blir nog snart läggdags..
 
 
som vanligt då...en tränings bild
 

Gangnam style- cover

Jag lyssnade på dem här tjejerna för ett tag sen har glömt bort att lägga upp deras video på bloggen. Dem sjunger jätte fint och har gjort en sjukt bra cover på låten Gangnam style. Tycker verklgen att ni ska ta och titta på videon :)
 
 

fitsporation


my choice


LoVe PINK

 
Mina VS produkter ♥
Love 100%

PLL&breakfast

God morgon!
Att äta frukost och kolla på pretty little liars medan vårsolen skiner genom mina fönster är helt underbart! :) äntligen börjar våren titta fram

Jag blir så taggad på att träna asså :D


I am done

Nu har jag pluggat tillräckligt för idag! Jag får hoppas på att provet går bra imorgon :)
God natt på er!


Jag och Anna-saris efter idrottslektionen , drack latte i vårsolen<3


Healthy cookies without sugar

Dagens recept

Havre kakor med banan

Ingredienser
2 (stora) bananer
1dl havregryn

Gör så här:
Mossa bananerna i bunke tillsätt havregrynen och blanda. När allt har blandas tar du smeten och börja bilda små platta kakor som du sedan lägger på en plåt med bakplåts papper.
Ungen ska vara 275-350 grader varmt beroende på vilken slags ugn du har. Jag har en varmlufts ugn och hade den på 275 grader.
Låt kakorna stå mellan 15-20 min i ugnen. Dem ska vara halv bruna. Men inte brända!
Tips! Du kan tillsätta torkad frukt (finns utan tillsatt socker.) du kan även tillsätta mörk choklad 90% kakao. Låt fantasin flöda ;)

Du var i alla fall jätte goda!


Dagens citat

God morgon! :)
Dags för skola igen då...
Hat laddat med med mellanmål för att idag blir det lååååång plugg dag.
Delar med mig av dagens citat


Sunday..tomorrow monday

God natt på er! :)
Hoppas att ni har haft en trevlig helg. Nu är det dags för att ladda batterierna inför nästa vecka.

Ps.imorgon ska jag lägga upp ett recept på nyttiga kakor, yummy!


Veckans recept

Björnbärs och havregryn smoothie

I dl björnbär
1dl turkisk yoghurt
Lite filmjölk ( bestäm själv hur mycket du vill ha i) så länge det är mer än 1dl
1 banan
En halv deciliter havregryn
Gör så här:
Mixa ihop allt med stavmixern tills allt är mosat och drickbart. Toppa med ett par bär och lite kokosflingor, KLART! :)


This weekstagram

Veckans bilder :)


Victoria's secret products

God morgon!
Jag har ju glömt att visa er dessa godingar....
I fredags kom mina efterlägtade Victoria's secret produkter. Alla tre luktar underbart. ♥ Det är svårt att välja vilken man ska ha man vill ju bara spraya på alla tre ^^  Jag måste bara säga att jag är mer än nöjd!

Healthy lifestyle

Buenos días!
Äntligen har jag tid för att blogga :) har haft ett par tuffa dagar. jag har haft/har så mycket plugg.
Jag började dagen med en energirik frukost. Jag blev oväntad inbokad på spinning passet klockan 10.00 så nu laddar rejält för att efter passet ska jag gymma med en kompis :)


RSS 2.0